VI STØTTER

Copyright © All Rights Reserved @pladesmeden.dk

 

Det er en selvfølge for os, at støtte op omkring de organisationer der kæmper for mennesker i Danmark såvel som resten af verden. Vi bidrager økonomisk til organisationernes arbejde. Derved støtter vi, sammen med mange andre virksomheder organisationernes respektfylde arbejde, med bl.a. at skabe tryghed og glæde hos indlagte børn i Danmark, at redde menneskeliv verden over, samt at at give mennsker med udviklingshæmning det liv de fortjener. Vi er utrolig glade for af at kunne bakke op om de mennesker der hver dag kæmper for et bedre liv for alle mennesker.  

 

 

Danske Hospitalsklovne


 

De Danske Hospitalsklovne skaber tryghed og gode oplevelser for indlagte børn på danske hospitaler. Når hospitalsklovnen træder ind på hospitalsstuen, træder sygdommen i baggrunden. Hospitalsklovnen forvandler stuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber med barnet et univers, hvor alt er muligt. Hospitalsklovnen ser det raske barn i det syge barn. Barnet får et pusterum fra sygdommen og får lov til at være barn –ligesom alle andre børn.

 

Læs mere: https://danskehospitalsklovne.dk

 

 

LEV KØBENHAVN


 

Lev er en interesseorganisation, som arbejder for mennesker med udviklingshæmning. Organisationen består dels af Landsorganisationen LEV med lønnede og ulønnede medarbejdere dels af lokalafdelingerne over hele landet. Lev arbejder for at mennesker med udviklingshæmning skal blive styrket i deres selvværd og have mulighed for at leve et liv, der ligner andres liv så meget som muligt. 

 

Læs mere: http://www.levkk.dk

 

 

Læger uden grænser


 

Læger uden Grænser er verdens største medicinske, humanitære nødhjælpsorganisation. Flere end 35.000 medarbejdere redder hvert år millioner af liv verden over. De hjælper ofre for krige, konflikter og katastrofer, men kæmper også for adgang til livsvigtig medicin og behandling.

 

Læs mere: https://msf.dk

 

 

Det er vigtigt for os, at støtte op omkring lokalområdets sportsklubber. 

Vores støtte målrettes til enkelte hold og tværgående sportslige tiltag – så som uddannelse af trænere, træningsdragter, kamptrøjer samt tilskud til tuneringer, træningsskoler m.v. Vi er meget stolte af at støtte op om klubber som er drevet af ildsjæle som holder vores lokalsamfund kørende. 

 

 

Basketklubben Amager 


 

Sponsoraftale årgang 2010

 

Læs mere: https://bkamager.dk

 

 

Ama'r Jets Ishockey Klub


 

Sponsoraftale årgang 2009

 

Læs mere: http://amar-jets.dk

 

 

Fodboldklubben B1908 


 

Sponsoraftale årgang 1994

 

Læs mere: http://http://b1908.com

 

 

Fløng Hedehusene Fodbold 


 

Sponsoraftale årgang 2011

 

Læs mere: http://www.fhfodbold.dk

Vi støtter forskellige mærkesager og sponsorerer løbende forskellige projekter.

Dét er en vigtigt del af vores kerneværdier at støtte op om et godt formål og gøre en forskel.

Vi sponsorer løbende nye mærksager, og hører gerne fra dig! 

BJAR

BJARNE MORTENSEN  APS 

VI STØTTER