VI STØTTER

Det er en selvfølge for os, at støtte op omkring de organisationer der kæmper for mennesker i Danmark såvel som resten af verden. Vi bidrager økonomisk til organisationernes arbejde. Derved støtter vi, sammen med mange andre virksomheder organisationernes respektfylde arbejde, med bl.a. at skabe tryghed og glæde hos indlagte børn i Danmark, at redde menneskeliv verden over, samt at at give mennsker med udviklingshæmning det liv de fortjener. Vi er utrolig glade for af at kunne bakke op om de mennesker der hver dag kæmper for et bedre liv for alle mennesker. Danske Hospitalsklovne


De Danske Hospitalsklovne skaber tryghed og gode oplevelser for indlagte børn på danske hospitaler. Når hospitalsklovnen træder ind på hospitalsstuen, træder sygdommen i baggrunden. Hospitalsklovnen forvandler stuen til et hjerterum fuld af leg og magi, og skaber med barnet et univers, hvor alt er muligt. Hospitalsklovnen ser det raske barn i det syge barn. Barnet får et pusterum fra sygdommen og får lov til at være barn –ligesom alle andre børn.


Læs mere: https://danskehospitalsklovne.dkLEV KØBENHAVN


Lev er en interesseorganisation, som arbejder for mennesker med udviklingshæmning. Organisationen består dels af Landsorganisationen LEV med lønnede og ulønnede medarbejdere dels af lokalafdelingerne over hele landet. Lev arbejder for at mennesker med udviklingshæmning skal blive styrket i deres selvværd og have mulighed for at leve et liv, der ligner andres liv så meget som muligt.


Læs mere: http://www.levkk.dkLæger uden grænser


Læger uden Grænser er verdens største medicinske, humanitære nødhjælpsorganisation. Flere end 35.000 medarbejdere redder hvert år millioner af liv verden over. De hjælper ofre for krige, konflikter og katastrofer, men kæmper også for adgang til livsvigtig medicin og behandling.


Læs mere: https://msf.dkDet er vigtigt for os, at støtte op omkring lokalområdets sportsklubber.

Vores støtte målrettes til enkelte hold og tværgående sportslige tiltag – så som uddannelse af trænere, træningsdragter, kamptrøjer samt tilskud til tuneringer, træningsskoler m.v. Vi er meget stolte af at støtte op om klubber som er drevet af ildsjæle som holder vores lokalsamfund kørende.Basketklubben Amager


Sponsoraftale årgang 2010


Læs mere: https://bkamager.dkAma'r Jets Ishockey Klub


Sponsoraftale årgang 2009


Læs mere: http://amar-jets.dkSvømmeklubben Kvik


Sponsoraftale Freja Gjerløv


Læs mere: http://kvikkastrup.dk


Fodboldklubben B1908


Sponsoraftale årgang 1994


Læs mere: http://http://b1908.comFløng Hedehusene Fodbold


Sponsoraftale årgang 2011


Læs mere: http://www.fhfodbold.dk